02100000000 | 09000000000

info[at]tourtailand.com

پکیج های تور یونان

2016 05 10 215729

مدارک مورد نیاز جهت اخـذ ویــزای شنگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی:

کارت ملی

شناسنامه

پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه

پاسپورت قبلی-برای بررسی نیاز می باشد

سند ملکی به نام متقاضی

سه قطعه عکس (رنگی-زمینه سفید-70%چهره-3.5*4.5)

مدارک شغلی:

پزشکان:پروانه مطب+کارت نظام پزشکی /دانشنامه تحصیلی.

مهندسان:پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی.

وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت.

کسبه:پروانه کسب/کارت بازرگانی در صورت داشتن.

مدیر عامل شرکت ها:روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغییرات شرکت +گواهی شغلی(با ذکر سمت و سابقه کاری و حقوق و مزایا)کارت بازرگانی در صورت داشتن.

کارمند بخش خصوصی:روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغییرات شرکت+گواهی شغلی(با ذکر سمت و سابقه کاری و حقوق و مزایا)+لیست بیمه 6 ماهه

ساختمان سازها:اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.

مشاغل دولتی:حکم کارگزینی+فیش حقوقی 3ماهه.

بازنشسته ها:حکم بازنشستگی+آخرین فیش حقوقی.

دانش آموزان و دانشجویان:نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی.

مدارک مالی و بانکی

ریز پرینت بانکی 6 یا 3 ماه آخر به زبان انگلیسی-حداقل موجودی 40.000.000 تومان (به ازای هر نفر) با مهربانک (حساب کوتاه مدت یا جاری).

بیمه مسافرتی شنگن حداقل 3 ماهه

آدرس محل سکونت مشتری و شماره تلفن های تماس با مشتری

کلیه مدارک نیاز به ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی با تاییدات دادگستری و امور خارجه دارد.



این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

  • هیچ نظری یافت نشد
افزودن نظر